Benvolguda al Nou Curs Escolar 2023-24

Estimades famílies i equip educatiu,


És amb molta il·lusió i alegria que els donem la benvinguda al nou curs escolar a Olorien. Esperem que hagin tingut unes vacances i que estiguin llestos per embarcar-vos en un emocionant viatge d’aprenentatge i creixement, tots junts amb els vostres fills filles.


A Olorien, ens enorgulleix ser una comunitat educativa compromesa amb l’excel·lent cura, atenció i el desenvolupament integral dels nostres infants. El nostre objectiu és brindar-los una educació de qualitat, basada en valors sòlids i en un entorn segur, familiar i acollidor.


Aquest any volem dedicar d’una manera especial els valors i emocions que procuren una cura, atenció i criança que promogui un desenvolupament segur i feliç. Ens preocupem de que tots els infants rebin una estimulació en els diferents eixos de desenvolupament que ens emmarquen des d’ensenyament, afavorint el creixement segur i amb autonomia, la comunicació i la interacció des dels diferents llenguatges i la descoberta de l’entorn afavorint el raonament, l’exploració i la curiositat.


Volem recordar-los que a Olorien és fonamental procurar el seu benestar emocional i social. Som aquí per donar-los suport en cada pas del camí, per escoltar les seves inquietuds i per ajudar-los a desenvolupar habilitats i competències que els seran útils en el seu procés evolutiu i desenvolupament individual.


Als pares, volem agrair-vos la confiança en nosaltres aprofitant per motivar-vos a col·laborar junts en l’educació dels vostres fills i filles. El vostre suport és fonamental per afavorir el creixement dels nostres petits, i esperem treballar junts per brindar-los una experiència educativa enriquidora en aquest moment evolutiu tant important.


A tot el personal docent i administratiu, volem expressar el nostre agraïment per la seva dedicació i compromís amb l’educació i cura del nostre alumnat i l’atenció cap a les famílies. La seva passió per ensenyar i el seu compromís amb el seu creixement i desenvolupament és sent amb l’afecte, respecte i dolçor en la que dia a dia dediquen a la cura dels nostres tresors.


A Olorien, creiem en el poder de l’educació per transformar vides i està en les nostres mans ajudar a desenvolupar valors i experiències que procurin infants feliços capaços de construir un mon cada cop millor. Estem emocionats de començar aquest nou curs escolar i d’embarcar-nos en aquest viatge d’aprenentatge junts.


Els desitgem a tots un feliç i gratificant any escolar. Som aquí per donar-los suport en cada pas del camí.


Atentament, Família Olorien

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *