Amics d’Olorien

Activitats extraescolars que fomenten el desenvolupament dels més petits

Olorien ofereix diferents activitats i tallers per a totes les famílies amb infants de 0 a 6 anys seguint la nostra visió de poder oferir continuïtat en la criança i estimulació dels més petits en aquest moment evolutiu tan important. Si ets de la Tribu Olorien obtindràs avantatges a l’hora de poder realitzar activitats i serveis que ofereix el centre fora de l’horari escolar.

 

Amb raó de voler fer créixer la nostra proposta pedagògica i l’acompanyament a la criança de 0 a 6 anys, Olorien també creix les seves amistats pel que us presentem a Raha, un rinoceront que serà la imatge que donarà identitat als serveis de tarda dels nostres centres Olorien.

 

Raha és un rinoceront que també està a l’orfenat amb l’Olorien i ha tingut la sort de ser trobat a temps per poder sobreviure i fer tribu amb els altres animals. Raha en swahili vol dir gaudir, alegria i ens sembla que representa molt bé aquest espai de propostes de tarda on infants, educadors, especialistes de la salut, l’educació i la criança volem crear per compartir i aprendre junts gaudint del procés d’educació, estimulació i criança en aquest moment evolutiu tant important per al seu desenvolupament integral

 

Us presentem doncs a Raha que juntament amb Olorien ens acompanyaran en aquesta aventura!

Agraïm el teu interès i estarem encantats de comptar amb tu i la teva
família per compartir i aprendre  en
diferents propostes que pensem que son de bé.
FES-TE DE LA TRIBU!

Novetats a les nostres activitats extraescolars

Aquí trobaràs tota la programació de Raha i la Tribu Olorien

Sentir en Moviment

Amb aquest taller volem aconseguir un desenvolupament global, harmònic i integral de cada nen i nena. Les habilitats psicomotrius estan integrades a les nostres activitats diàries ia la vida quotidiana, sabent que les primeres experiències i l'estimulació de les habilitats motores són vitals per al desenvolupament de la seguretat física i emocional dels nostres petits.
45
00*
Mensual
 • Dimarts i Dijous
 • De 17:15 a 18:00 hores
 • Olorien Les Corts, Av. Madrid, 144
 • Edat: de 18 mesos a 6 anys
Novetat

Play & Fun

Realitzarem diferents propostes didàctiques per ensenyar l'anglès mitjançant diferents activitats motivadores i pensades perquè els més petits puguin incorporar aquesta llengua a través del joc, el cos i els sentits. En aquest espai els nens gaudiran d'aquesta llengua amb contes, cançons, activitats sensoriomotrius i d'experimentació. Seguirem una metodologia activa i experiencial usant vocabulari i expressions relacionades amb el dia a dia i les rutines.
45
00*
Mensual
 • Dilluns i Dimecres
 • De 17:15 a 18:00 hores
 • Olorien Les Corts, Av. Madrid, 144
 • Edat: de 2 a 6 anys
Novetat

EUREKA, Aprèn Feliç

Per aprendre de manera feliç és imprescindible que el nen/a es senti motivat, segur i experimenti l'aprenentatge de manera funcional, oferint experiències que fomentin la seva curiositat, mitjançant activitats educatives que fomentin el desenvolupament de les seves habilitats cognitives.
45
00*
Mensual
 • Dilluns, Dimecres i Divendres
 • De 18:15 a 19:00 hores
 • Olorien Les Corts, Av. Madrid, 144
 • Edat: de 3 a 6 anys
Novetat