Preguntes Freqüents

Alguna pregunta més? Poseu-vos en contacte amb nosaltres i estarem encantats d’ajudar-vos.

Table of Contents

Projecte Educatiu

El nostre enfocament pedagògic es basa en el joc i l’exploració activa. Li donem molta importància a l’estimulació creant propostes que responguin a les motivacions i interessos dels infants convidant-los a explorar i il·lusionar-se a aprendre des de la interacció amb els altres i l’entorn.

Matrícula

Les nostres formes de pagament són per domiciliació o xecs guarderia. Els preus varien segons l’horari d’atenció, tenint preus en promoció durant el curs escolar.

Ens encanta crear ambients per despertar la curiositat i l’interès a través de la presentació de caixes d’aprenentatge, experiències sensorials i activitats que ens facin viure experiències emocionals i motrius. Provoquem dintre d’un espai segur i de confiança situacions que impliquin un repte per estimular les seves competències cognitives, motrius, comunicatives i socioafectives.

Tribu Olorien

Pel fet de estar matriculat a la nostra escola ja formes part de la Nostra Tribu, però també pots ser de la nostra família amb un pagament anual que et permetrà optar a descomptes i beneficis en activitats extraescolars, tallers, xerrades i serveis dels nostres centres.

Horaris

El nostre horari regular és de 9 a 17 hores. També oferim serveis de cura abans i després de l’horari regular, des de les 8 fins a les 18 hores, així com a servei de Canguratge de tarda i nit.

Equip Docent

Tenim un equip format per mestres d’educació infantil, tècnics i personal especialitzat amb la criança, cura i atenció amb molts anys d’experiència. Oferim un equip estable i a més comptem amb un equip multidisciplinari en el camp de l’atenció primerenca i el neurodesenvolupament per poder oferir una educació inclusiva gaudint i aprenent de la diversitat.

Alumnes

El període d’adaptació és respectuós a les necessitats de l’infant i la família, no és un problema allargar aquest període per tal d’afavorir el benestar de l’infant i que l’experiència sigui agradable per poder fer vincle.

Acceptem infants des dels 4 mesos fins als 3 anys d’edat. Per les tardes oferim activitats extraescolars, tallers i xerrades per a famílies i infants de 0 a 6 anys.Iniciar l’escolarització.

Menjador

Sí, proporcionem menjars i berenars equilibrats i adaptats a les necessitats dietètiques dels infants. També tenim en compte les al·lèrgies alimentàries i treballem en estreta col·laboració amb els pares per garantir la seguretat alimentària dels infants. Comptem amb menús adaptats i supervisats per la nostra nutricionista amb cuina pròpia i aliments de temporada.

Comunicació família – escola

Mantenim una comunicació oberta i constant amb els pares. Realitzem reunions trimestrals i individuals segons les necessitats. Proporcionem informes de progrés en el primer i tercer trimestre. Per la comunicació diària, és important el retorn diari amb l’educadora i tenim una agenda electrònica per comunicats, fotos, registre diari de les rutines, etc. desenvolupament dels infants.

Seguretat

La seguretat i el benestar dels infants són la nostra màxima prioritat. Comptem amb mesures de seguretat, com personal capacitat en primers auxilis i protocols d’emergència establerts. Disposem en el equip d’atenció telefònica pediàtrica en el cas de que fos necessari.