On som

Si teniu cap pregunta o consulta, no dubteu a contactar.

Direcció del centre:

C/ Bilbao 187 bajos

08018 Barcelona

Telèfon: 93 667 46 17

Mòbil – WhatsApp: 620 718 178

Avda. Madrid 144 Esc A Entresuelo

08028 Barcelona

Telèfon: 936 324 656

Mòbil – WhatsApp:686 995 842

C/ Valladolid 20 bajos

08014 Barcelona

Telèfon: 936 324 657

Mòbil – WhatsApp:689 398 207

En què et podem ajudar?

Totes les escoles bressol Olorien tenen un parc infantil únic situat directament al lloc del centre. L’equipament del parc infantil és adequat perquè els nens de totes les edats puguin jugar a l’aire lliure cada dia. Els nostres centres disposen de sorral, hort urbà zones de sol i ombra per poder fer les diferents activitats i jocs.

El nostre centre no només està obert tot l’any, també acceptem inscripcions i matriculem nens durant tot l’any. Truqueu-nos per obtenir més informació sobre un horari i una data d’inici que funcioni per a la vostra família.

Sí! El nostre centre ofereix un programa educatiu de dia complet per a nens de menys de 3 anys. Hem dissenyat el nostre programa per donar-vos una confiança total en tots els aspectes de l’experiència del vostre fill; de salut i seguretat; al currículum preparat per a l’escola; amb el suport total de professors experimentats. Igual d’important, el nostre programa es basa en allò que la investigació diu que prepara millor els nens per a la llar d’infants… i tots els grans passos per endavant.

La decisió de permetre que la fotografia d’un nen es faci en una instal·lació de les escoles bressol Olorien és a criteri de la família. Algunes famílies permeten que les imatges s’utilitzin estrictament a l’aula (per l’agenda digital del centre), algunes permeten que les imatges s’utilitzin tant a l’interior com a l’exterior (és a dir, per al nostre lloc web de tot el centre), i d’altres no permeten que les imatges dels seus fills siguin. presa en qualsevol moment, sense excepcions. En qualsevol cas, respectarem els teus drets i la teva decisió.