Serveis Olorien

Als centres Olorien oferim els següents serveis:

leo-rivas-wtxcaDIdOCM-unsplash

Serveis dissenyats per ajudar les famílies

Als centres Olorien els més importants és afavorir el desenvolupament dels nostres alumnes i facilitar a les famílies un suport per poder conciliar les seves diferents responsabilitats.

Horaris: l’ horari d’ obertura del centre és de 8: 00 a 18h de dilluns a divendres, essent l’ horari lectiu de 9 a 17 hores. L’ horari de permanència és de 8 a 9 del matí i de 17 a 18 de la tarda.  El curs escolar comença el primer dia de setembre i finalitza el 31 de juliol.  La quota del mes de juliol serà abonada en dues mensualitats, el mes de gener i el mes d’ abril.


Casals (Nadal, Setmana Santa i Estiu): Durant els períodes de vacances, l’escoles bressol Olorien ofereixen casals per atendre tant als alumnes i germans (fins els 6 anys), com famílies externes interessades que es puguin beneficiar d’aquest servei. Aquests casals son de lliure assistència i tindran una quota addicional amb descomptes per les nostres famílies.


Música: els nostres alumnes podran gaudir d’una classe de música per estimular i desenvolupar el seu sentit musical a través d’activitats i dinàmiques a través del ritme, instruments, psicomotricitat, contes, audicions. Aquesta activitat la durà a terme una mestra de música qui dinamitzarà i durà a terme l’ activitat acompanyada per les educadores.


Anglès: mitjançant cançons, contes i rutines del dia a dia, durant la jornada els alumnes s’aniran familiaritzant amb vocabulari i expressions en aquest idioma.


Agenda: per afavorir la comunicació entre família i centre educatiu tindreu a disposició una agenda digital que ens permet tenir de manera ràpida, actualitzada i efectiva tota la informació entre la família i el centre.


Servei de menjador:  el centre educatiu Olorien Sant Martí ofereix un servei de càtering cuidant els valors nutricionals i adaptant els aliments a les necessitats dels nostres petits. Les Escoles Olorien Les Corts i Olorien Pumby ofereixen cuina pròpia. En cada cas, oferim una alimentació de qualitat, potenciant la varietat i la identitat gastronòmica, incorporant aliments de temporada i també de proximitat.   La nutricionista de l’equip elabora i supervisa els menús per tal d’assegurar una dieta saludable.


Tots els dies prendrem fruita al matí per introduir bons hàbits alimentaris i menjarem o berenarem al pati sempre que el bon temps ens ho permeti.


Uniformitat: les llars d’ infants Olorien disposen d’ uniforme per acudir al centre. Es disposarà de samarretes i dessuadores que les famílies haureu de comprar. D’altra banda, el centre oferirà bates per poder portar en algunes activitats que impliquen una major brutícia.


Natació: s’ oferirà el curset de natació a totes les escoles bressol Olorien. Aquest curset es realitza d’ octubre a juny i es realitza la inscripció i el pagament de manera trimestral en els mesos d’ octubre, gener i abril. Per poder realitzar l’ activitat és necessari realitzar un mínim d’ un trimestre. L’ horari establert es facilitarà un cop iniciat el curs. Els alumnes aniran acompanyats de les educadores del centre.

Per realitzar l’ activitat cal portar: banyador, sabatilles de bany, tovallola, bossa per a la roba mullada i un got de bany.


Xecs Llar d’Infants: al Centre Educatiu Infantil Olorien Pumby acceptem els xecs d’Educació Infantil Sodexo, Edenred i Up.


Atenció pediàtrica: en el cas que un infant es trobi malament o tingui algun accident, s’ informarà de manera immediata la família oferint la possibilitat d’ atenció pediàtrica mitjançant una trucada a un dels pediatres que formen part de l’ equip de Synaptia per poder actuar segons ens indiqui.


Espais en família: durant les hores de la tarda, oferirem espais familiars per poder acompanyar-vos en el procés de criança i desenvolupament dels vostres fills/es. Per això us farem tallers, activitats i xerrades per compartir i aprendre junts. A més, volem que aquests espais en família no només siguin per a infants de 0 a 3 anys, si no que les propostes impliquen una atenció fins als 6 anys, tenint en compte que aquesta etapa evolutiva necessita d’una continuïtat i atenció en les cures psicoafectives per poder afavorir les bases del seu desenvolupament global permetent a les antigues famílies seguir el treball conjunt ja iniciat.


Activitats extraescolars de 0 a 6 anys: Olorien oferirà tallers i activitats per les tardes per a que els infants puguin acudir i gaudir i aprendre des de diferents propostes pensades per a cada edat.


Espai Fent Tribu: aquest servei convida que antics alumnes i alumnes i les seves famílies segueixin formant part de la família Olorien, podent rebre descomptes i promocions en les activitats, tallers i xerrades realitzades als nostres centres fins als 6 anys d’edat.


Atenció psicopedagògica o psicològica: les famílies disposen d’ aquest servei de consulta on es realitzarà una primera entrevista d’ orientació per tal de valorar les necessitats de cada cas i oferir la resposta terapèutica que es consideri oportuna.


Programa terapèutic-educatiu: a Olorien disposem d’ un programa integral per poder atendre les necessitats específiques d’ aquells alumnes que presentin alguna dificultat que estigui limitant el seu procés evolutiu.


Servei d’ administració i secretaria: per afavorir la gestió administrativa comptem amb l’ atenció d’ una persona per poder realitzar els diferents tràmits d’ admissió i facturació els quals es resoldran via mail o per telèfon. Per a qualsevol qüestió s’ han d’ adreçar al mail següent: administración@synaptia.es


Si tens qualsevol dubte o pregunta sobre els nostres serveis envia’ns la teva consulta al correu info@olorien.es i et donarem resposta el més aviat possible.